CHECK THIS OUT

Tuesday, May 31

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA~!!

Another segment with Ben Ashaari....

click image to know how to join this segment

Sempena HARI TANPA TEMBAKAU SEDUNIA  pada setiap 31hb Mei ...

Kenapa saya tidak merokok..??

@ membazir duit
# bau asap rokok melemaskan
$ risiko tinggi untuk dapat sakit jantung
% saya sayang orang2 yang berada disekeliling saya
& nafas berbau
* boleh ketagih
@ gigi berkarat
# usually smoker ni panas baran
$ tak sayang nyawa, bunuh diri pelan2
% konon macho la
& tak makan xpa, janji rokok mesti ada
* conclusion: smoker is loser

p/s: I respect sgt those yang tak smoke.. tahniah sbb korang tak jadi loser (^_^)

8 comments:

  1. tak suka perokok jugak..

    dok sedut-sedut pastu hembus apa dapat pun tak taw. haih.

    ReplyDelete
  2. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  3. Salam ,

    Terjah & follow dari Segmen BA

    http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

    FB: ALady NamedYanty

    Katakan TAK NAK!

    ReplyDelete
  4. merokok tak nampak cool...
    merokok tak nampak hebat...



    jom baca entri tentang percutian ke Bali...
    http://solomolo.blogspot.com/2011/05/percutian-ke-bali-part-1.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini pula dari blog En Ben

    Sudi-sudikanlah singgah dan follow ke blog saya sebab saya pun follow awak juga.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. singgah sini dr blog abg ben...

    bce entri ini..
    http://afifiabdulri.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

    ReplyDelete
  7. As Salam ;)
    Wawa dtg dr blog Abg Ben
    Follow blog awk yg cantek nie
    n follow me back k

    ReplyDelete
  8. katakan tak nak pada rokok...salam perkenalan...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete